Galgeneind

5176NN, De Moer

Te huur
Nieuw

€ 1.195,- /mnd (excl)

Beschrijving

Prachtige vrijstaand wonen met zeer ruim perceel en vrijuitzicht over de bossen en toch om de hoek bij grote bedrijven als Coca Cola en Tesla.

Je komt aanrijden in een laan met veel groen. Aan de linkerzijde het perceel.
Eerst tref je een grote voortuin met een grote oprit dan tref je het woonhuis.
Bij binnenkomst ruime hal met aan de rechterzijde complete keuken met ruime eethoek inclusief vaatwasser, koelkast, oven etc. Achter de keuken heb je de bijkeuken c.q. wasruimte met aparte toilet en douche.

Vanuit de hal links kom je in de door zon woonkamer voorzien open haard, houtenvloer en toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. Slaapkamer met wastafel.

Eerste verdieping is te bereiken via de hal. Ruime overloop met 2 royale slaapkamers. Allebei voorzien van wastafel en voldoende bergruimte.

Achtertuin via de bijkeuken te bereiken met een vrijstaande garage. Flinke achtertuin met verschillende mogelijkheden. Zowel voor- als achtertuin wordt regelmatig door een tuinman bijgehouden.

Deze woning biedt u alle ruimte die je maar kan bedenken. Heerlijk rustig wonen toch om de hoek bij bedrijvigheid. Als je interesse heb is het raadzaam om snel te reageren via tilburg@househunting.nl 013-3030341.

Woning Details

Oppervlakte100m2
Kamers7
Badkamers1
Slaapkamers3
Toiletten1

Extra's

  • Interieur: Gemeubileerd
  • Locatie: Aan bosrand
  • Borg: € 2.400,00

Locatie

Video

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

Househunting Tilburg


  • 0133030341
  • tilburg@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen