De Stille Wille

5091WH, OOST WEST EN MIDDELBEERS

Te huur
Verhuurd (o.v.)

€ 1.100,- /mnd (excl)

Beschrijving

Te Huur Chalet op een prachtige locatie, gemeubileerd
Landgoed De Stille Wille: ideale ligging midden in de Brabantse natuur.

De Stille Wille is een bosrijk landgoed op ca. 15 kilometer afstand van Tilburgcentrum en 10 kilometer afstand van Oisterwijk en Oirschot.
Een unieke locatie die onderdeel is van het 53 hectaren grote natuurgebied “Het Groene Woud”, aangemerkt als Nationaal Landschap.
Er zijn op het landgoed circa 320 comfortabele woningen gerealiseerd, zowel voor recreatief gebruik als voor permanente bewoning.
Voor de bewoners en hun gasten beschikt het landgoed over een zwembad, tennisbanen, een visvijver en jeu de boules-banen. In de directe omgeving zijn diverse maneges en meerdere golfbanen. De prachtige uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de bossen van de Baest, de heidevelden van de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, maken uiteenlopende wandel- en fietstochten mogelijk.

Hier wordt nu te huur aangeboden, Een dikwandig houten chalet. De gezellige, geheel omsloten tuin met veel privacy is een plaatje om te zien en om heerlijk in te vertoeven. De woning is een prachtig sfeervol huis dat je echt het gevoel geeft dat je op vakantie bent.

Er is een zeer complete keuken met Quooker, Stoomoven aparte magnetron, vaatwasser en koelkast. Zeer uitgebreide badkamer met luxe massage douche. Gezellig en ruime living met een zit gedeelte en eet gedeelte en nog een kantoor/ werkruimte. Slaapkamer met grote opbergkast en Tv. En grote opbergtruimte waar ook de technische installatie zich bevindt.

Eigenlijk is dit een oase voor iemand die tijdelijk een half jaar een compleet ingerichte woning zoekt.

Wij zoeken een huurder die net zo verzorgd is als deze woning en er zonder kinderen of huisdieren een half jaar heerlijk wil wonen, eigenlijk boek je een half jaar vakantie in eigen land.

Voor info over deze woning bel 013-3030341 of mail naar tilburg@househunting.nl
en vraag naar Patrick van Laarhoven.
Woning Details

Beschikbaar per01-02-2019
Beschikbaar tot31-12-2019
Oppervlakte100m2

Extra's

  • Verwarming: Hete lucht verwarming
  • Interieur: Gemeubileerd
  • Locatie: Aan bosrand

Locatie

Video

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

Househunting Tilburg


  • 0133030341
  • tilburg@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen