Wethouder van Eschstraat

5342AV, Oss

€ 694,- /mnd (excl)

Beschrijving

Appartement te huur - voorzien van keuken, woonkamer, apart toilet, aparte slaapkamer met ensuite badkamer voorzien van inloop douche wasbak en inpandige berging met wasmachineaansluiting
oppervlakte 51 m² - huur € 694,23 - servicekosten € 62,50 - gas € 38,00 - water € 8,00 - parkeerplaats € 15,00

Comfortabel in Oss

Woon jij straks in De Vorst, dan woon je op een comfortabele plek in het hart van de stad. Je vindt alle faciliteiten dichtbij, of het nu gaat om cultuur, winkelen of uitgaan. Het openbaar vervoer ligt om de hoek en in jouw appartement heb je de ruimte en kom je tot rust. Wonen in De Vorst: daar kun je maar moeilijk omheen!

In het centrum van Oss staat het voormalige hoofdkantoor van Organon. Gewerkt wordt er niet meer. In plaats daarvan is het pand aan de Wethouder van Eschstraat nu bedoeld om in te wonen, in een appartementencomplex dat jou van alle gemakken voorziet. Welkom in Oss, welkom in De Vorst!

De Vorst telt 74 appartementen. Het kleinste meet 19m², het grootste 78m². Je huurt een appartement vanaf €378,- per maand, wat betekent dat je mogelijk recht hebt op huurtoeslag. Het pand wordt verduurzaamd en de appartementen worden luxe afgewerkt. Bovendien maak je als huurder gebruik van een gezamenlijk buitenterrein, een fietsenstalling en een eigen parkeerplaats.

Stad en groen ineen

Oss kan bogen op een rijk industrieel verleden. Maar vergis je niet: vanuit De Vorst ben je zo in een groen buitengebied. Aan de zuidrand van de stad liggen uitgestrekte bossen. En ga je naar het noorden, dan is het niet ver richting de oevers van de Maas. Met historische plaatsjes als Megen en Ravenstein op de achtergrond is het er goed toeven.

De Vorst heeft een eigen parkeerterrein. Je hebt je auto dus altijd in de buurt. Maar ook met het openbaar vervoer kun je vanuit De Vorst alle kanten uit. Het centraal station van Oss ligt op zo’n 250 meter afstand, net over het spoor. Ook de bussen vertrekken vanaf het centraal station, zodat je snel op weg bent naar jouw bestemming in de regio.

Oss is een veelzijdige, middelgrote stad. Je vindt er alles dichtbij. Of het nu gaat om uitgaan, lekker eten of cultuur. Museum Jan Cunen ligt op twee minuten lopen vanaf De Vorst. En na nog zo’n wandelingetje sta je midden in het centrum van de stad.
Voor een avond vol goede muziek ga je in Oss naar De Groene Engel. Voor theater ga je naar De Lievekamp. En houd je van goed tafelen, dan vind je in het centrum volop mogelijkheden. Wat uiteraard ook geldt voor cafés en winkels. Tel dat alles bij elkaar op, en je vindt in Oss altijd wat je zoekt.

Oplevering van deze appartementen staat gepland in eind 2018. Wilt u als een van de eerste een keuze hebben in welk appartement wilt huren? Ben er dan snel bij en schrijf u in!

Wilt u uiteindelijk een appartement of studio huren bij De Vorst? Dan bent u geen courtage verschuldigd! Wel ontvangt u een factuur á €100,- excl. BTW ten behoeve van de administratiekosten / inschrijfgeld.

Woning Details

Beschikbaar per31-12-2018
Oppervlakte51m2
Kamers1
Slaapkamers1

Extra's

 • Verwarming: CV-ketel
 • Interieur: Gestoffeerd
 • Locatie: In centrum
 • Borg: € 694,00

Locatie

Vergelijkbare Woningen

Card image cap
Te huur
Verhuurd (o.v.)
Wethouder van Eschstraat

5342AV, Oss

€ 825,- /mnd (excl)
Beschikbaar per
31-12-2018
 • Oppervlakte75 m2
 • Slaapkamers2
 • Gestoffeerd
Card image cap
Te huur
Verhuurd (o.v.)
Wethouder van Eschstraat

5342AV, Oss

€ 725,- /mnd (excl)
Beschikbaar per
31-12-2018
 • Oppervlakte53 m2
 • Slaapkamers1
 • Gestoffeerd
Card image cap
Te huur
Verhuurd (o.v.)
Wethouder van Eschstraat

5342AV, Oss

€ 648,- /mnd (excl)
Beschikbaar per
15-03-2019
 • Oppervlakte44 m2
 • Slaapkamers1
 • Gestoffeerd
Card image cap

Househunting 's-Hertogenbosch


 • 073-6131322
 • denbosch@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen