Van Rijckevorsel van Kessellaan

5491GD, Sint-Oedenrode

€ 1.395,- /mnd (excl)

Beschrijving

Via een deur komt u in de woonkamer. Deze Z-vormige woonkamer (34 m2) is voorzien van een laminaatvloer. De muren zijn behangen en het plafond is afgewerkt met mdf panelen. Lichtinval is er van twee grote ramen in de voor- en achtergevel van de woning.
Het zonneluifel aan de achterzijde van de woonkamer is handbediend.
De keukeninrichting is opgesteld in een lengte-opstelling met onder- en bovenkasten en een spoelbak. Tot de inbouwapparatuur behoren een 4-pits kookplaat op gas en een afzuigkap.
Om snel warm water te krijgen is een 10 liter boiler aanwezig. De keukendeur geeft toegang tot de achtertuin met terras en dubbele berging.

Eerste verdieping
Een open houten trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer. Via een deur komt u op de overloop, zodat warmteverlies en geluidsoverlast tussen de verdiepingen tot een minimum worden beperkt. Aan de overloop liggen drie slaapkamers, de badkamer en een vaste dichte trap naar de tweede verdieping.
De muren en het plafond van de ouderslaapkamer zijn afgewerkt met stucwerk. De ouderslaapkamer beschikt over een ruime inbouwkast. Op de vloer ligt vloerbedekking. Het raam is voorzien van isolatieglas.
Slaapkamer 2 en 3 hebben dezelfde afwerking als de ouderslaapkamer en zijn eveneens voorzien van vloerbedekking.
De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met wit sanitair, lichtgrijze wandtegels en een witte tegelvloer. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. In de badkamer is een douche, tweede toilet, decorradiator en vaste wastafel aanwezig.

Zolderverdieping
De open zolderverdieping met dakraam is via een vaste trap vanaf de overloop te bereiken. Op de zolder is de verwarmingsketel opgesteld, Awb, bouwjaar 2016.
Van de ruim bemeten zolderverdieping is nog een mooie vierde slaapkamer te maken.

Tuin
De ongeveer vijf meter diepe voortuin is aangelegd met voornamelijk vaste beplanting. De voortuin loopt breed door, tot aan de Graaf Arnulfstraat, wat extra mogelijkheden geeft.
De onderhoudsvriendelijke en verharde achtertuin ligt op het westen, is ongeveer 8 meter diep en 6 meter breed. Achterom via de houten poort aan de zijgevel.

Dubbele berging
Dubbele berging waarvan één de grootte heeft van een garage. Beide bergingen zijn voorzien van elektra. In een van de bergingen zijn de witgoedaansluitingen te vinden.

Woning Details

Beschikbaar per01-11-2018
Oppervlakte115m2
Kamers6
Badkamers1
Slaapkamers5

Extra's

  • Interieur: Gemeubileerd
  • Locatie: In woonwijk
  • Borg: € 1.395,00

Locatie

Vergelijkbare Woningen

Card image cap
Te huur
Nieuw
Bolle Akkers

5491NT, Sint-Oedenrode

€ 2.250,- /mnd (excl)
Beschikbaar per
21-11-2018
  • Oppervlakte150 m2
  • Slaapkamers3
  • Gemeubileerd
Card image cap

Househunting Eindhoven


  • 040-2910335
  • office@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen