fbpx
Bron:
Datum: 5 februari 2021

Te huur: Short stay studio’s in Zwolle

Uniek in Zwolle! Zoek je voor een korte periode een onderkomen in onze mooie stad? Aan de Dokter van Deenweg kun je vanaf nu een een- of tweepersoonsappartement huren. De studio’s zijn compleet gemeubileerd en gestoffeerd, dus je kunt er gelijk in.

In de wijk Oosterenk vind je nu nog voornamelijk bedrijfspanden. Maar volgens makelaar Okko gaat het gebied rondom de studio’s aan de Dokter van Deenweg steeds meer leven. ”Er zijn meerdere appartementencomplexen in aanbouw in deze wijk. In de toekomst komen er meer kleine winkeltjes en eet- en drinkgelegenheden. Dit maakt appartementencomplex Rubens de perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke woonruimte.”

Voorzien van alle gemakken
De short stay-appartementen in Oosterenk hebben een gecombineerde woon- en slaapkamer, open keuken en luxe badkamer. De woonruimte is voorzien van alle gemakken. Bedden en meubilair zijn aanwezig en de keuken is voorzien van kookplaat, koelkast, magnetron en vaatwasser. Ook gas, water, elektra, tv en internet zijn inclusief.

De huurprijzen van de appartementen liggen tussen de 680 en 1200 euro all in. Voor een éénpersoonsappartement betaal je 680 euro. Wil je er met z’n tweeën in wonen, dan betaal je 1000 euro voor een appartement. Dit is omgerekend zo’n 33 euro per nacht, oftewel het gemak van een hotel voor de prijs van een appartement.

Open chat
Vragen? Wij helpen u graag!
HouseHunting
Hallo 👋,

Heeft u vragen over een van onze diensten? Wij helpen u graag!

Neem direct contact op met een van onze makelaars.

Met vriendelijke groet,
Team HouseHunting