Woning verhuren
Amsterdam

Uw woning professioneel verhuren

Wij helpen u graag met het vinden van de beste (expat) huurder! Als full service verhuurmakelaar kunnen wij middels onze ervaring , netwerk en uitgebreide screening snel een betrouwbare huurder voor uw woning vinden. HouseHunting Woonbemiddeling is opgericht in 2005 en is met ruim 20 vestigingen een van de grootste en nog steeds groeiende makelaars van Nederland.

De geschikte kandidaat voor u!

Onze zoektocht naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning wordt gesteund door een commercieel en actief verhuurbeleid. Via onze eigen website, Pararius, Funda en een groot aantal verschillende partnerwebsites worden de huurwoningen gepresenteerd aan duizenden woningzoekenden.

Indien gewenst kunnen er projectwebsites aangemaakt worden waarop we uw woningen kunnen presenteren. Daarnaast maken wij gebruik van social media en een lokaal online advertentiebeleid. Onze ingeschreven woningzoekers worden geïnformeerd over het nieuwe woningaanbod en via bovengenoemde marketing gaan wij op zoek naar de juiste huurder voor uw woning.

Wilt u volledige ontzorging? Wij kunnen uw vastgoed ook voor u beheren, zowel technisch beheer als de communicatie en huurincasso. Meer weten over beheer? Klik hier!

Deskundigheid

Binnen de vastgoedmarkt hebben wij een groot bereik opgebouwd om de juiste kandidaat huurders (o.a. expats) aan te kunnen spreken. Na het vinden van de kandidaat huurder doen wij een uiterst uitgebreid antecedentenonderzoek, waarbij wij net een stap verder gaan.

Zo controleren wij de identiteit op correctheid door deze door een database te halen, controleren wij het betaalverleden door het BKR (Bureau Krediet Registratie) te raadplegen, doen wij een adressen onderzoek, nemen wij contact op met de werkgever van de kandidaat en voeren wij nog diverse andere credit checks uit.

Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de huurwetgeving en gebruiken wij de meest recente, door huurrecht juristen, ontwikkelde officiële huurovereenkomsten. Wanneer uw woning wordt opgeleverd aan de huurder zorgen wij voor een volledig inspectierapport waarin de huidige staat van de woning wordt gedocumenteerd, inclusief foto’s.

Onze werkwijze

Benieuwd naar de huurwaarde van uw woning? Vraag een kosteloos advies aan!

waaromkiezenvoorhousehunting

Klanten beoordelen ons met een:

Verhuur of beheer van uw woning?


Meld uw woning direct aan bij HouseHunting Amsterdam

AANMELDEN

Benieuwd naar de huurprijs van uw woning?

Vraag nu een gratis waardecheck aan!

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!