Maaseikstraat

€2650,-

/mnd

'Vul onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Luxe en gemeubileerde woning op goede locatie!

LET OP! Appartement is nog in aanbouw. Gebruikte foto’s zijn van een recent opgeleverde benedenwoning. Bovenwoning zal in dezelfde staat worden opgeleverd en voorzien van zelfde meubilaire.

Huurprijs: €2.650 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten
Staat: Gemeubileerd
Beschikbaar per: 01-10-2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden

Bijzonderheden:
– Twee slaapkamers, waarvan één naar keuze in te richten
– Geheel gerenoveerd en verduurzaamd
– Hoogwaardige afwerking
– Energielabel A+++; Woning is volledig gasloos, heeft een warmtepomp en zonnepanelen!

Woning:
Bij binnenkomst in deze prachtige woning kom je in een hal. Hier vind je de stijlvolle badkamer, het separaat toilet en de trap naar boven. De luxe badkamer beschikt over een ruime inloopdouche met regendouche en een elegant badkamermeubel met dubbele wasbak. Boven vind je de open woonkamer en keuken, die veel lichtinval biedt en een gezellige zithoek heeft. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een oven-magnetron, vaatwasser, koel-vriescombinatie en kookplaat met geïntegreerde afzuiging. In het verlengde van het aanrechtblad is er een eetgedeelte gecreëerd met voldoende ruimte voor vier personen.Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de master bedroom, die is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed en voldoende kastruimte. Daarnaast is er een kleinere slaapkamer die geheel naar wens kan worden ingericht, bijvoorbeeld als tweede slaapkamer, kinderkamer of werkkamer. Een bijzonder kenmerk van deze woning is het prachtige ruime dakterras, dat u vanuit de woonkamer kunt bereiken.

Kortom, dit appartement biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een moderne en goed afgewerkte woonruimte.

Locatie:
De woning bevindt zich aan de Maaseikstraat in Amsterdam, gelegen in de rustige en groene buurt Nieuw-Sloten-Noordoost. Deze wijk, in het stadsdeel Nieuw-West, staat bekend om zijn kindvriendelijke en veilige omgeving met veel groenvoorzieningen en moderne voorzieningen. Openbaar vervoer is uitstekend geregeld; tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand, waaronder tramhalte Matterhorn en bushalte Sloterweg, die zorgen voor gemakkelijke verbindingen met het centrum van Amsterdam en andere delen van de stad. Het treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op fietsafstand, wat zorgt voor snelle toegang tot treinverbindingen naar steden zoals Haarlem, Leiden en Schiphol. Metrostations zoals Heemstedestraat en Henk Sneevlietweg liggen binnen een straal van 3 kilometer van de woning, wat zorgt voor snelle en frequente verbindingen naar de rest van Amsterdam en omliggende gebieden. Daarnaast zijn de uitvalswegen A4, A9 en A10 eenvoudig bereikbaar, waardoor steden zoals Den Haag en Utrecht snel te bereiken zijn. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten en winkels op loopafstand, zoals winkelcentrum Belgiëplein. De omgeving biedt ook een scala aan recreatiemogelijkheden, waaronder het nabijgelegen Park de Oeverlanden, het Amsterdamse bos en het Nieuwe Meer, ideaal voor wandelen, fietsen en watersporten.

De ligging van de Maaseikstraat biedt zowel rust als het gemak van stedelijke voorzieningen binnen handbereik, met scholen, winkels, horeca en sportfaciliteiten in de directe omgeving. Nieuw-Sloten-Noordoost staat bekend om zijn rustige straten, groene speelplaatsen en een sterk gemeenschapsgevoel, wat het een aantrekkelijke plek maakt om te wonen.

Voor deze mooie woning kunt u contact opnemen met HouseHunting Randstad!

Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder/ eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.



  • Beschikbaar per: 01-10-2024
  • Oppervlakte: 49m2
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 2
  • Dakterras: Ja
  • Interieur: Gemeubileerd
  • Locatie: Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
  • Borg: € 5300
  • Energielabel: A+++

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!