Wie zijn wij?

Groot worden door klein te blijven!

Over ons

HouseHunting Woonbemiddeling is opgericht in 2005 en is met ruim 20 vestigingen een van de grootste en nog steeds groeiende makelaars van Nederland. Het begrip “SERVICE” staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven.

De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig. Wij onderscheiden ons van andere huurmakelaars door onze inzet, betrouwbaarheid en door geen beloftes te doen die we niet kunnen nakomen. Onze visie; groot worden door klein te blijven.

Wij hebben een groot aanbod van woningen in allerlei prijsklassen. Wij bieden zowel studentenkamers, studio’s, appartementen, gezinswoningen en beleggingspanden aan.

Het vinden van een huurder is een lastig karwei, de juiste kennis van de markt en expertise is hetgeen wat u als verhuurder nodig heeft. Iets dat wij uiteraard bieden!

HouseHunting profileert zich al jaren optimaal op de vastgoedmarkt door een effectieve combinatie van beheer en verhuur van huurwoningen. Deze jarenlange ervaring wordt dagelijks in de praktijk gebracht door gepassioneerde medewerkers.

Onze zoektocht naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning wordt gesteund door een commercieel en actief verhuurbeleid. Via onze eigen website, Pararius en verschillende partnerwebsites worden de huurwoningen gepresenteerd aan duizenden woningzoekenden. Indien gewenst kunnen er projectwebsites aangemaakt worden waarop we uw woningen kunnen presenteren. Daarnaast maken wij gebruik van social media en indien gewenst een lokaal online en offline advertentiebeleid. Onze ingeschreven woningzoekers worden geïnformeerd over het nieuwe woningaanbod en via bovengenoemde marketing gaan wij op zoek naar de juiste huurder voor uw woning.

De specialistische kennis welke bij het verhuren van huurwoningen benodigd is heeft HouseHunting in huis!
Zowel bij het opstarten van de verhuur als bij het ondertekenen van de huurovereenkomst vervult HouseHunting een adviserende rol. Hierbij kunt u denken aan advies over uw keuze tussen tijdelijk verhuur of een reguliere verhuring van uw woning. Daarnaast is er gedegen kennis over de huurmarkt en de huurwetgeving.

Verkoop

De woningmarkt blijft veranderen en wij van HouseHunting proberen hier zo flexibel mogelijk mee om te gaan: wij willen u als huiseigenaar namelijk alle mogelijkheden bieden. Niet alleen voor het verhuren en laten beheren van uw woonruimte bent u bij ons aan het juiste adres, u kunt ook uw woning te koop aanbieden! Wij bieden uw woning graag aan via ons platform. Wilt u weten hoe u uw woning via HouseHunting kan verkopen? Klik dan hier! Hier treft u meer informatie omtrent onze verkoop diensten. Tevens kunt u vrijblijvend uw gegevens achterlaten. De makelaar in uw omgeving zal contact met u opnemen om onze werkwijze te bespreken.

HouseHunting: verkoop, verhuur en beheer…. Wat wilt u nog meer?

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!