Relocation

Woning verhuur voor expats!

Wat is Relocation HouseHunting?

Relocation betekent voor ons zoveel meer dan alleen het vinden van woonruimte. Daarbij gaat het om het gehele traject van thuisland naar nieuwe woonomgeving. Wonen en werken in een leefomgeving die past bij zijn of haar unieke situatie. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij verschillende Relocation Packages ontwikkelt.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Geen situatie is hetzelfde en de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en expats zijn al net zo uniek. Toch hebben we onze diensten verdeeld over een aantal relocation pakketten die uw werkgever, los of gecombineerd, kunt afnemen. In bijzondere gevallen vinden we altijd een passende maatwerkoplossing.

Onze relocation pakketten:

Een prettig verblijf begint bij goede huisvesting. Een woning die bij u past in een buurt waar u zich prettig voelt. En natuurlijk op een acceptabele afstand van uw werk. Zodra we van u weten wat u belangrijk vindt en aan welke eisen uw woning moet voldoen, gaan we op zoek. 

We beschikken over een breed en betrouwbaar netwerk zodat we altijd een woning vinden die bij u past. Daarnaast beschikken we zelf met HouseHunting ook over woningaanbod. Zodra we uw ideale woonruimte hebben gevonden, beschermen we uw rechten als huurder en zien we toe op een gedegen huurcontract.

Bij vestiging in Nederland moet er rekening worden gehouden met specifieke regelgeving voor nieuwkomers. Vooraf inventariseren wij voor u als nieuwkomer of als werkgever wat de meest passende trajecten zijn en adviseren u ook hierin. Wij beschikken over de benodigde expertise om de procedures voor immigratie en tewerkstelling correct in te vullen en uit te voeren.

Hoewel we uw komst uitgebreid voorbereiden, stopt ons werk niet bij het afnemen van dit pakket. We helpen u bij alle facetten van het komen naar en settlen in Nederland. O.a. bij het invoeren van uw auto en goederen. En als dat nodig is, zorgen we dat uw rijbewijs wordt omgezet. 

Zodra u in Nederland bent, kunt u 24 uur per dag op ons rekenen. Tijdens uw eerste periode in Nederland hebben we waarschijnlijk nog zeer regelmatig contact. Welke verzekeringen zijn verplicht of aanbevolen? Hoe werkt het openbaar vervoer? Wie is mijn huisarts en wanneer kan ik daar terecht? Het zijn voorbeelden van vragen die u zich in de eerste periode wellicht zult stellen. 

Uw contactpersoon bij HouseHunting staat voor u klaar. Een voorbereidend bezoek aan Nederland is sterk aan te raden. Dan kunt u alvast persoonlijk kennismaken met uw contactpersoon en heeft u een eerste indruk van het land. Wij inventariseren dan uw wensen zodat we uw komst optimaal kunnen voorbereiden.

Er komt heel wat kijken bij uw komst naar Nederland. Naast huisvesting en vergunningen ondersteunen wij b.v. ook bij het organiseren van een Nederlandse bankrekening, de vereiste verzekeringen, een huisarts, geschikte scholen voor de kinderen of een Nederlands rijbewijs. Onze dienstverlening is compleet en op maat gemaakt en is erop gericht u op een passende manier te begeleiden. Welkom in Nederland!

Heeft u er al bij stil gestaan wat erbij komt kijken als u weer terugkeert naar huis? Veel zaken die we voor u hebben geregeld bij aankomst, regelen we ook als u Nederland verlaat. Diverse instanties moeten op de hoogte worden gebracht van uw vertrek. 

Zo moet de huur worden opgezegd, net als contracten voor telefonie, internet, gas, water en licht. We helpen u bij het stopzetten van bijvoorbeeld abonnementen op magazines of het lidmaatschap van sportclubs. En natuurlijk brengen we u als alle voorbereidingen zijn getroffen weer keurig naar het vliegveld.

Recent toegevoegde relocation huurwoningen:

 • Koetshoek

  Koetshoek

  Breda

  €852,-

  /mnd

  HouseHunting Breda

  Nieuw
 • De Veldmaat

  De Veldmaat

  Enschede

  €635,-

  /mnd

  HouseHunting Enschede

 • Stationsplein

  Stationsplein

  Hengelo

  €375,-

  /mnd

  HouseHunting Enschede

  Nieuw
 • Walenburgstraat

  Walenburgstraat

  Breda

  €112,-

  /mnd

  HouseHunting Breda

  Nieuw
 • Broekhuizenstraat

  Broekhuizenstraat

  Landgraaf

  €285000,-

  HouseHunting Parkstad

  Topper
 • Richardsweg

  Richardsweg

  Venlo

  €690000,-

  HouseHunting Parkstad

  Nieuw
 • Klingelbeek

  Klingelbeek

  Eindhoven

  €1495,-

  /mnd

  HouseHunting Eindhoven

  Nieuw
 • Pisanostraat

  Pisanostraat

  Eindhoven

  €1250,-

  /mnd

  HouseHunting Eindhoven

  Nieuw
 • Hamonterweg

  Hamonterweg

  Budel-Schoot

  €975,-

  /mnd

  HouseHunting Eindhoven

  Nieuw
 • Marsweg

  Marsweg

  Zeewolde

  €1450,-

  /mnd

  HouseHunting 't Gooi

  Nieuw

Bent u geïnteresseerd in één van onze relocation diensten? Wij helpen u graag!

Vul onderstaand formulier in wanneer u interesse heeft in een van onze diensten.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Download de brochure!

Klik hier voor de brochure!

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!