fbpx

Franchisenemer worden?

Wordt partner van Holland's No.1 in Housing!

Makelaars kantoor beginnen?

Bent u de specialist op de markt die wij zoeken? HouseHunting biedt u de mogelijkheid uzelf te ontplooien tot zelfstandig makelaar met de voordelen en het netwerk van HouseHunting. Samen timmeren we aan de weg om landelijk de grootste aanbieder te worden op de verhuurmarkt en zorgen we voor tevreden klanten.

Zet uzelf op de kaart, wordt HouseHunter voor Holland’s No.1 in Housing!

Gezocht: ondernemers met hart voor makelaardij! Bent u ondernemend en op zoek naar een uitdaging? Heeft u hart voor de makelaardij en weet u de sterke kanten van een woning feilloos te benoemen? Dan is HouseHunting op zoek naar u! Onze franchiseformule groeit snel waardoor we op zoek zijn naar enthousiaste franchisenemers die de formule van HouseHunting komen versterken. Dus zet uzelf op de kaart met HouseHunting! Een begrip in de verhuurmakelaardij! Al sinds 2005 is HouseHunting een begrip in de verhuurmakelaardij. De franchiseformule heeft zich gespecialiseerd in de huur, verhuur en beheer van woonruimte in de breedste zin. Dankzij een groot aanbod aan uiteenlopende woningtypen, is HouseHunting een van de meest toonaangevende formules binnen de verhuurmakelaardij. Wij zijn de specialist voor zowel huurder als verhuurder. Bij verhuurders kunt u denken aan particulieren, woningcorporaties en beleggers. Bij huurders gaat het om particulieren, expats/relocationsbureaus en uitzendbureaus. Samenwerking met een groot aantal mediapartners, maar met name een representatieve en gebruiksvriendelijke website zorgen ervoor dat zowel huurders en verhuurders HouseHunting snel vinden. Kenmerkend echter voor onze formule zijn de uiterst gedreven makelaars en adviseurs. Onze mensen kennen de markt en investeren in een omvangrijk netwerk.

Uw toekomst, met HouseHunting:

Als franchisenemer van HouseHunting beschikt u over het nodige enthousiasme en de zelfstandigheid om een portefeuille op te bouwen in uw eigen regio. De concurrerende niche-markt van de verhuur, huur en beheer van woonruimte biedt nog mogelijkheden tot uitbreiding en professionalisering. Uw toekomstperspectief wordt daarmee vergroot. HouseHunting biedt u daarvoor het merk en het netwerk aan!

Waarom kiezen voor HouseHunting ?

 • Een onderscheidend franchiseconcept op gebied van (ver)huur en beheer van onroerend goed
 • Professionele uitstraling en landelijke naamsbekendheid.
 • Kennis en ervaring
 • Met ruim 18 franchisenemers is HouseHunting al sinds 2005 een begrip in de verhuurmarkt, waar u direct van profiteert!
 • Een exclusief werkgebied
 • Genereer uw eigen omzet met een breed verdienmodel
 • Landelijke bekendheid
 • Profiteer van een groot netwerk, een goed vindbare website en gedegen marketing en leadgeneratie
 • Uitgebreide interne- en externe opleiding
 • Commercieel, operationeel en vakinhoudelijk
 • Ondersteuning en ervaringsuitwisseling
 • Dagelijkse ondersteuning en coaching vanuit de franchiseorganisatie
 • Beheerservice HouseHunting Property Management (HHPM)
Het beheer van woningen is een bijzonder aantrekkelijk verdienmodel. HHPM is een onderdeel van HouseHunting en verzorgt samen met de franchisenemer het beheer. Als HouseHunting franchisenemer profiteert u direct van de voordelen van deze samenwerking met HHPM, door middel van een structureel maandelijkse bron van inkomsten. HHPM heeft als een van de weinigen een officiƫle derdengeldrekening welke zekerheid waarborgt richting huurders en verhuurders.

HouseHunting, een bewezen formule!

Onze makelaars kenmerken zich in hun kennis en expertise. Om ons netwerk aan franchisenemers kwalitatief representatief te houden bekijken we in nauw overleg of onze, maar ook uw verwachtingen overeenkomen. Wij hanteren daarom een selectieprocedure waarmee de kwaliteit gewaarborgd wordt. Zodra de selectieprocedure is afgerond, wordt de franchiseovereenkomst opgesteld en kunt u aan de slag!