Professor Kernkampstraat

€375000,-

'Vul onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Keurig gerenoveerde geschakelde 2 onder 1 kap woning!

Bijzonderheden
• Volledig gemoderniseerd in 2022
• Locatie binnen de ringbanen
• Instapklaar
• Tuin op het Zuiden

Indeling

Begane grond: Bij binnenkomst betreedt u de woning via de entree met hal, voorzien van een trapopgang en doorgang naar de lichte woonkamer. Deze woonkamer beschikt over veel raampartijen met een flinke dosis lichtinval en verschaft toegang tot de keuken en de tuin. Onder de trapopgang bevindt zich een handige trapkast met daarin de meterkast. Grenzend aan de woonkamer is er een tussenhal met een toilet en toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een fraai keukenblok in hoekopstelling, veel kastruimte en diverse apparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.

1e Verdieping: Via de trap bereikt u de overloop, die toegang biedt tot twee slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de zolder. De ruime slaapkamer aan de voorzijde is riant en erg licht. De slaapkamer aan de achterzijde is ook een ruim formaat.

2e Verdieping: Op de overloop bevindt zich een ruime bergkast en een kleine vliering. Hier is tevens toegang tot de derde (slaap)kamer met dakkapel en bergruimte onder de dakschuinte.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke tuin waar het goed toeven is. Een berging is aanwezig, en via de poort aan de zijkant van de woning is er een achterom.

Omgeving:

Omgeving De buurt Groeseind/Hoefstraat ligt tussen de Ringbaan-Noord, de Ringbaan-Oost, de Molenstraat en de Houtstraat. Er staan voornamelijk vooroorlogse koopwoningen. De afgelopen jaren heeft Groeseind een inhaalslag gemaakt ten opzichte van de andere Tilburgse woonwijken. Het nieuwe Groeseind bestaat uit gebouwen voor ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Kortom, iedereen voelt zich hier thuis. Het hart van de nieuwe wijk is het St. Pieterspark, een groene zone van ca. 10.000 m2 waar het voor jong en oud goed toeven is. Veel aandacht is besteed aan de openbare inrichting van Groeseind: ruime en autoluwe straten, parkeervoorzieningen achter de woningen, veel groene zones en speelplekken voor de kinderen. Groeseind biedt een heerlijke leefomgeving aan iedereen. Op fietsafstand van het station, vlak bij diverse ontsluitingswegen én dichtbij alle dagelijkse voorzieningen: wonen in Groeseind betekent Thuis zijn in de Stad.

DISCLAIMER Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien één of meer partijen zich als professionele partij kwalificeren. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.



  • Oppervlakte: 100m2
  • Kamers: 4
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 3
  • Energielabel: E

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!