Stuyvesantstraat

€375000,-

'Vul onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Keurig onderhouden drie kamer appartement in het gewilde Bezuidenhout!

Bijzonderheden
• Fantastische locatie
• Twee ruim opgezette (slaap)kamers
• Energie efficient (C label)
• Instapklaar
• Deels gerenoveerd in 2016

De woning:
Via open portiek trap naar de eerste verdieping, entree appartement, L-vormige gang met toegang tot alle vertrekken met vaste kast en meterkast. Gezellige en lichte woonkamer aan de voorzijde met erker voorzien van glas-in-lood bovenlichten en schouw met moderne gashaard. Zeer ruime keuken met L-vormig blok, diverse apparatuur (oven, inductie en recirculatiekap) opstelplaats voor de wasmachine droger en CV-combiketel. Vanuit de keuken toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde op het westen (middag- en avondzon). Royale hoofdslaapkamer aan de achterzijde. Moderne, ruime badkamer met douche voorzien van glazen deur en rainshower, vaste wastafel in meubel, toilet met vrijhangend closet en designradiator. Tweede slaapkamer aan de voorzijde.

Locatie:
Omgeving Bezuidenhout is geliefd bij jong professionals en alleenstaanden dankzij de perfecte mix van stadsdynamiek en rust. Het Beatrixkwartier, op steenworp afstand, is de op één na grootste kantoorlocatie van Nederland, waar multinationals en overheidsinstellingen de skyline tekenen. Ideaal voor wie werkt in het centrum van Den Haag of dagelijks pendelt; Den Haag Centraal biedt directe toegang tot het bruisende stadsleven en is slechts enkele minuten verwijderd. Ontsnap aan de drukte door een korte wandeling naar het serene Haagse Bos, een groene oase die rust en ruimte biedt. Bezuidenhout ademt een koninklijke sfeer dankzij de nabijheid van de officiële residentie van de Koninklijke familie, waardoor de wijk een vleugje grandeur krijgt. Geniet van de vele horecagelegenheden en charmante boetieks op de iconische Theresiastraat, waar supermarkten, winkels en gezellige cafés zich op elke hoek bevinden. De buurt is een trekpleister voor studenten, mede door de nabijheid van Hogeschool Inholland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden. Ook de Britse School en de HSV International KSS locatie dragen bij aan het kosmopolitische karakter van de wijk.

Voor deze woning kunt u contact opnemen met HouseHunting Randstad!

DISCLAIMER Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien één of meer partijen zich als professionele partij kwalificeren. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.



  • Oppervlakte: 71m2
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 2
  • Energielabel: C

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!