H. Diesveldsingel

€419000,-

'Vul onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Met panoramisch uitzicht, een ruim opgezet en goed onderhouden 3-kamerappartement van 77 m2 met balkon!

Highlights:
– Prachtig gelegen op zesde etage met lift
– Mooi balkon
– Uitstekende afwerking
– Twee slaapkamers

– Ruime woonkamer met open keuken

Eigenaar aan het woord:

Wat mijzelf destijds meteen verliefd maakte op deze woning, was het licht en het verre uitzicht. Vaak ’s morgens, wanneer ik wakker word, lijkt het wel of er een engel in mijn woonkamer staat, zo mooi licht kan het worden met het ochtendlicht. En de zonsondergang is ook vanuit de woonkamer te bewonderen. De vele ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval die de hele dag elk hoekje van de kamer verlicht. Ikzelf deed nooit de gordijnen dicht. Er is te veel te zien zowel overdag als ’s avonds in het donker met in de verte vele gezellige lichtjes. Het meertje onder het raam blijkt soms de landingsbaan voor zwanen. Ik had nog nooit eerder zwanen van bovenaf zien vliegen. Prachtig! Met Oud en Nieuw is het vuurwerk-spektakel boven Amsterdam ook genieten. De nette, rustige, mooie en veilige buurt was voor mij ook belangrijk (of eigenlijk meer voor mijn ouders). Ik heb het altijd als een ‘geluk’ gevonden om in zo’n mooie wijk in Amsterdam te kunnen wonen. Ik ben altijd een Amsterdam liefhebber geweest en was erg blij met maar 20 minuten op de fiets naar het Vondelpark, wat wil een mens nog meer? Ja, toch nog meer. In het leuke dorpje Sloten kan je lekker eten, maar ik was ook vaak te vinden in Il delfino Blu. Een echte aanrader. Winkels en huisarts op loofafstand. Met pijn in mijn hart verkoop ik mijn woning. Het is de liefde die mij toch naar andere oorden brengt, ‘life goes on’. Ik hoop dat u ook zo gaat genieten in dit appartement. Een bijzonder rustig en mooi plekje in gezellig druk Amsterdam.

De woning:
Bij binnenkomst van deze woning voelt het direct als een thuis. De zeer smaakvolle inrichting (o.a. door een verwijderd muurtje tussen keuken en woonkamer), in combinatie met hoge mate van afwerking typeren dit appartement.

Vanuit de hal komt u direct in de woonkamer, vanwege de hoekligging is de woning heerlijk licht en heeft u vanuit alle kamers prachtig uitzicht over de omgeving! De keuken is voorzien van alle nodige luxe, denk hierbij aan een vaatwasser, koelkast met vriezer en grote kookplaat met ingebouwde oven. Daarnaast is er een heerlijke eetbar voor de snelle maaltijd. Vanuit de centrale hal zijn ook beide slaapkamers te bereiken, een van deze slaapkamers kan ook in gebruik worden genomen als werkkamer. Vanuit de centrale hal is ook de Badkamer te bereiken, deze is voorzien van wastafel en bad met douche functie.

Als kers op de taart beschikt deze woning over een heerlijk balkon, een oase van rust.

Tenslotte heeft het appartementencomplex een leuke en zeer actieve VvE.

Locatie:
De H. Diesveldsingel is een rustige straat in de gewilde woonwijk De Aker en op loopafstand van winkelcentrum Dukaat en de halte van tram 1. De wijk is ruim opgezet, heeft veel groen en meerdere speelplaatsen. Op loopafstand ligt winkelcentrum Dukaat waar u alle dagelijkse en wekelijkse boodschappen kunt halen bij de vele winkels zoals een supermarkt (Jumbo), een bakker, een slager, een drogisterij, een kaaswinkel, een viswinkel, een bloemenzaak, een fietswinkel en een stomerij. Hier zijn tevens een gezondheidscentrum, een apotheek en een kinderopvang gevestigd. In de wijk vindt u drie basisscholen. In de directe omgeving zijn meerdere sportverenigingen. De wijk ligt vlakbij Badhoevedorp met diverse scholen, sportverenigingen en winkels. Ook het pittoreske dorpje Sloten met de molen van Sloten, de Speeltuin van Sloten en Brouwerij de 7 Deugden ligt om de hoek.

Op steenworpafstand vindt u een ecologisch aangelegde fiets- en wandelstrook aan de Ringvaart waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen naar de Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos of de Lutkemeerpolder.

Verbindingen:

De wijk de Aker ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Binnen 10 minuten rijdt u de A4, A5, A9 of A10 op. Schiphol is met de auto in 15 minuten te bereiken. Tram 1 brengt u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam of in 10 minuten bij Station Lelylaan. Met bus 61 en 69 rijdt u naar station Sloterdijk of Schiphol. ’s Nachts brengt bus N83 u vanuit de binnenstad weer naar huis. Kortom, een ideale locatie voor woon-werkverkeer.

ERFPACHT – Op het gewaardeerde zijn van toepassing de Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 1994. – De herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 28 februari 2047. – Het recht van erfpacht is afgekocht tot 28 februari 2047.

Voor deze woning kunt u contact opnemen met HouseHunting Randstad!

DISCLAIMER Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien één of meer partijen zich als professionele partij kwalificeren. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.



  • Oppervlakte: 77m2
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 2
  • Energielabel: A

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!