Dorpsstraat

3927BA, Renswoude

Te huur
Nieuw

€ 1.100,- /mnd (excl)

Beschrijving

Bijzonder ruim appartement met terras op een werkelijk unieke locatie in het Kasteel Renswoude!

Huurprijs: € 1.100,- exclusief. Kosten GWE € 200,- per maand.
Tegen een meerprijs van € 50,- per maand kan er een berging worden bij gehuurd.
Beschikbaar: Per 1 januari 2019
Huurperiode: Maximaal 12 maanden, korter i.o. mogelijk
Staat: Gestoffeerd - kan ook gemeubileerd opgeleverd worden met meubels van de foto's

Het prachtige Kasteel Renswoude is een rijksmonument gelegen in het omliggende park en Kasteelbos. In het kasteel is er nu een karakteristiek appartement beschikbaar, inclusief eigen terras aan de slotgracht.

Het appartement:
Binnen Kasteel Renswoude ligt dit appartement op de begane grond. Vanuit de centrale hal komt u via de entreedeur het appartement binnen in de eigen hal. De hal geeft toegang tot de keuken, het separaat toilet, de eetkamer en de woonkamer. De mooie en klassieke stijl keuken is voorzien van inbouwapparatuur en een uitzicht over het water van de slotgracht. De riante eetzaal is indrukwekkend met diens hoge plafond en originele openhaard met schouw. Vanuit de eetzaal krijgt u toegang tot de slaapkamer met en-suite badkamer. De badkamer is voorzien van douche, tweede toilet en wastafel met meubel. De woonkamer aan de achterzijde is wederom ruim van opzet en is erg licht wegens de hoge ramen welke ook weer uitkijken op de slotgracht. De woonkamer heeft een haard en toegang tot het terras. Het grote privé terras heeft een weids uitzicht over het water van de slotgracht en de omliggende natuur.

Kasteel Renswoude
In het prachtige plaatsje Renswoude, liggend aan de rand van de Gelderse Vallei, vindt u midden in het Kasteelbos het romantische Kasteel Renswoude. Wat Kasteel Renswoude zo bijzonder maakt, naast haar rijke historie, is haar unieke toegankelijke ligging. De inrichting van het omliggende park is zo ontworpen dat er op elk punt in het park een doorkijk is naar het Kasteel. Hierdoor wordt een wandeling door het park extra bijzonder en kan iedereen volop genieten van de grandeur van het bijzondere Kasteel uit 1654. Het is dan ook niet verwonderlijk dat jaarlijks vele bruidsparen hun fotoreportage laten maken in het park met het romantische Kasteel Renswoude als fraai decor op de achtergrond. In en rondom het 60 ha grote Kasteelbos bevinden zich naast het Kasteel nog andere rijksmonumenten, zoals de Kasteelboerderij, het Grand Canal, de duiventil en het oude theehuis. In het park staan oude loofbomen met een gemiddelde leeftijd van 150 jaar. Op de bosbodem groeien veel stinsenplanten en langs de slotgracht groeien adderwortel en wilde kievitsbloem. Het bos is rijk aan reeën en vogels.

Renswoude is een intiem dorp in de Gelderse Vallei en is zeer gunstig gelegen ten opzicht van de uitvalswegen. De Gelderse Vallei ligt net buiten de Randstad als een oase van rust, met haar prachtige natuur zijn er veel wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. In Renswoude kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen bij de supermarkt of de andere lokale winkeliers. Met de auto bent u binnen 15 minuten in Ede of Veenendaal of 30 minuten in Amersfoort of Utrecht.

Opzoek naar een ruim en klassiek appartement op een rustige, bosrijke en toch zeer centraal gelegen omgeving? Reageer direct! Voor deze woning kunt u contact opnemen met HouseHunting op Tel. 030 721 0909.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder

Woning Details

Beschikbaar per01-01-2019
Beschikbaar tot31-12-2019
Oppervlakte115m2
Kamers3
Badkamers1
Slaapkamers1
Toiletten2

Extra's

  • Interieur: Gestoffeerd
  • Borg: € 3.300,00

Locatie

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

Househunting Utrecht


  • 030-7210909
  • utrecht@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen