Kloosterhof

€239000,-

Verkocht
'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Op een goede en rustige woonlocatie in Mechelen kunnen wij u deze tussenwoning met tuin, stenen tuinberging en achteringang te koop aanbieden

Mechelen (Limburgs: Mechele) is een centraal in Zuid-Limburg gelegen dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Gulpen-Wittem. Het is ontstaan als nederzetting rond een landgoed van de graven van Limburg, op de plaats waar de Mechelderbeek in de Geul vloeit. Tot en met 1998 was Mechelen de hoofdplaats van de toenmalige gemeente Wittem.

Mechelen ligt in het dal van Geul, oostelijk van de plaats waar de Lombergbeek (of Mechelderbeek) uitmondt in de Geul. Door het dorp stroomt deels langs de Hoofdstraat de Lombergbeek. Ten westen van Mechelen rijst het Plateau van Crapoel op met daarop de bossen Schweibergerbos, Dunnenbos en Wagelerbos. In zuidoosten liggen op het Plateau van Vijlen de Vijlenerbossen.

Het openbaar vervoer, een basisschool en sportzaal zijn gelegen op een steenworp afstand, de kern van het dorp – met alle voorzieningen – op loopafstand. Voor een stevige wandeling kunt u terecht in de nabijgelegen wandelgebieden van het Hilleshagerveld (driehoek Wahlwiller Vijlen en Mechelen).

Deze degelijke en omstreeks 1985 in de tuin van het voormalige St. Joseph klooster gebouwde woning is goed onderhouden en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met op de parterre dubbele beglazing. Daarnaast zijn de vloeren, gevels en het dak geïsoleerd.

ALGEMEEN

Onderhoud: zeer goed
Bouwjaar: 1986
Perceelsoppervlakte: circa 100 m² (deelperceel)
Woonoppervlakte: circa 76 m²
Overige inpandige ruimte: circa 22 m²
Externe bergruimte: circa 6 m²
Inhoud: circa 280 m³ (woonhuis), circa 17 m³ (berging)

INDELING

Parterre:
Hal met meterkast (voldoende automaten, aardlek, enkeltarief elektra-, gas- en watermeter); deels betegeld toilet met fontein; ruime doorzon woonkamer (circa 27 m²) met open houten trap naar verdieping en openslaande deuren naar tuin; semi-open keuken (3,5 m²) met eenvoudige aanrechtcombinatie; geheel besloten en beklinkerde achtertuin met stenen berging (6 m²) en achteringang.

1e Verdieping:
Overloop met tochtdeur; slaapkamer I (12 m²) aan voorzijde; slaapkamer II (8,5 m²) aan achterzijde; slaapkamer III (5,5 m²) aan achterzijde; ruime grotendeels betegelde badkamer (6 m²) met ligbad, wastafel, 2e toilet en aansluiting wasmachine.

2de Verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap; ruime berg- en cv-zolder (totaal 37 m², nokhoogte 3,5 meter) over gehele verdieping met cv-gas combiketel (Vaillant HR, eigendom, bouwjaar 2004), centrale afzuiging en dakraam en de mogelijkheid voor alhier een extra (slaap)kamer te realiseren.

BIJZONDERHEDEN

* Diverse voorzieningen in de omgeving;
* Bijzonder centraal gelegen in de nabijheid van de belangrijkste uitvalswegen;
* Alle maten zijn circa maten;

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).  • Oppervlakte: 77m2
  • Kamers: 4
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 3
  • Toiletten: 1
  • Locatie: Aan rustige weg, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
  • Energielabel: D

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!