Mgr.Nolensplein

€175000,-

Verkocht
'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Te koop: renovatieproject Mgr. Nolensplein 20, Eygelshoven

Dit pand biedt een unieke investeringsmogelijkheid voor diegenen die op zoek zijn naar een renovatie- of transformatieproject. Gelegen aan het Mgr. Nolensplein in Eygelshoven, is dit pand momenteel een ruime woning met 2 grote loodsen die volledig gerenoveerd moet worden om aan de moderne eisen te voldoen.

Het pand biedt echter ook de mogelijkheid om te worden omgebouwd tot drie afzonderlijke appartementen, elk met een eigen ingang en voorzieningen. Met de nodige renovaties en herindeling kan dit pand een aantrekkelijke investering worden voor verhuur of verkoop.

De locatie is ook zeer aantrekkelijk: het pand is gelegen in een rustige buurt, dicht bij lokale voorzieningen en op korte afstand van de belangrijkste snelwegen. Eygelshoven is een charmante stad met een rijke geschiedenis en een bloeiende gemeenschap.

Dus als je op zoek bent naar een project waar je je creativiteit in kwijt kunt en waar je een goed rendement op je investering kunt behalen, dan is Mgr. Nolensplein 20 de perfecte optie. Neem vandaag nog contact met ons op om deze kans niet te missen!  • Oppervlakte: 342m2
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 1
  • Locatie: Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!