Klingbemden

€545000,-

'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Klingbemden 183, 6441 KX in Brunssum

Vrijstaande woning gelegen op een royaal perceel in een doodlopend woonerf.

Indeling :

Souterrain :

Trappartij naar kelderberging, slaapkamer 4 / studeerkamer ( voormalige garage ) met opstelling installatie zonnepanelen, toegang tot kruipruimte.

Begane grond :

Tuin rondom, eigen oprit en parkeerplaats, entree, royale ontvangshal met meterkast, garderobenis, betegeld toilet met fontein, trappartij naar souterrain, trappartij naar verdieping 1 en 2. Vanuit de ontvangsthal openslaande deuren naar woonkamer, deur naar grote leefkeuken met keukeninrichting voorzien van alle appartuur, bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger, schrobbak met warm en koud water, deur naar achterom, terras en tuin, royale woonkamer met schuifpui naar terras / tuin, schouw met gashaard, toegang tot serre.

Niveau 1:

Via trappartij, ketelhok met opstelling Hr combiketel (Nefit-eigendom-ca.2000) en boiler (Nefit-eigendom-ca.2000), slaapkamer 1 met vide / zolder.

Niveau 2:

Via trappartij, slaapkamer 1, spaakamer 2, ouderlijke slaapkamer 3 met schuifwand naar garadobekast / ruimte, betegelde badkamer met ligbad-douchecabine-dubbele wastafel-2e toilet.

De woning is fantastisch gelegen op een mooi royaal perceel in een doodlopend woonerf. De woning is voorzien van 30 zonnepanelen en is voorzien van energielabel A ( gunstig m.b.t. de huidige hypotheekverstrekking ). De woning beschikt over 3 airconditioning units.

De woning dient van buitenaf en van binnenuit een nieuwe schilderbeurt te ondergaan. Houten kozijnwerk dient onderhanden genomen te worden.

Bouwjaar : ca. 1978
Oppervlakte : ca. 570 m2
Woonoppervlakte : ca. 190 m2
Inhoud : ca. 810 m3

Aanvaarding : in overleg

Vraagprijs : € 545.000,– K.K.

Energielabel A

Kadastraal gemeente Brunssum, sectie A, nummer 5374, groot 5 are en 70 ca.

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).  • Oppervlakte: 190m2
  • Kamers: 5
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 4
  • Locatie: In woonwijk, In bosrijke omgeving
  • Energielabel: A

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Parkstad neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!