fbpx
Bron:
Datum: 18 januari 2021
verhuurmakelaar-tilburg-boyd-wijers

“Wij maken het verschil!”

Deze maand is een van de meest ervaren makelaars van HouseHunting aan het woord, genaamd Boyd Wijers. Boyd is al ruim 20 jaar actief in de makelaarsmarkt en sinds 2018 het gezicht van team HouseHunting Tilburg. Gedurende zijn loopbaan heeft hij bij zowel kleine als grote makelaarskantoren gewerkt waardoor hij is uitgegroeid tot ervaren vakman. “Ik ben bouwtechnisch goed onderlegd en ga een uitdaging nooit uit de weg. Je kan me ook beschrijven als een echte vak idioot,” vertelt Wijers.

Actief, professioneel en betrouwbaar
“HouseHunting is erg actief, professioneel, betrouwbaar en ze delen dezelfde passie als ik, namelijk: de geschikte kandidaat vinden voor de woning binnen aanzienlijke tijd en op die manier de spil zijn tussen opdrachtgever en huurder. Wij maken het verschil!,” vertelt Boyd vol trots.

Tip voor de huurder: “Ga bij het kopen of huren altijd kijken bij de woning en ervaren of de plek voor jou wel goed is. Locatie is vaak het belangrijkste, de woning kun je altijd aanpassen, of bij huurwoningen door kleine zaken in overleg met de verhuurder aan te passen naar eigen smaak. De locatie kun jij niet veranderen, maar jij kunt van iedere woning een “thuis” maken.”

Woning huren in de regio Waalwijk of Tilburg? Bekijk het aanbod!

Wilt u een woning verhuren in de regio Leiden? Of advies nodig? Neem vandaag nog contact op!

Open chat
Vragen? Wij helpen u graag!
HouseHunting
Hallo 👋,

Heeft u vragen over een van onze diensten? Wij helpen u graag!

Neem direct contact op met een van onze makelaars.

Met vriendelijke groet,
Team HouseHunting