Bron:
Datum: 16 april 2021
fadoua-boufares-househunting-leiden

“Comfort en gemak voor alle partijen, dat is mijn doel”

Deze maand introduceren we het nieuwe gezicht van HouseHunting Leiden, Fadoua Boufares. Fadoua heeft afgelopen jaren enorm veel ervaring opgedaan bij haar voormalige vastgoed werkgevers en gaat met HouseHunting haar ondernemershart verder achterna. ‘Door het samenwerken met studenten, young professionals en vak professionals is het selecteren van de juiste huurder aan de juiste woning mijn expertise geworden,’ vertelt Boufares.

Betrokkenheid met beide partijen
‘Ik haal enorm veel voldoening uit het helpen van verhuurders en huurders met mijn service en diensten. Het doel is dan ook om beide partijen met een glimlach en vol vreugde van dienst te zijn waarbij comfort en gemak voorop staan. Dit voelt niet als werk waardoor ik alleen maar meer van mijn glimlach kan laten zien,’ licht Boufares toe.

Tip voor de verhuurder: ‘Als verhuurder wil je het object zo snel als mogelijk verhuurd hebben, maar soms duurt het iets langer om de juiste huurder tegen te komen die jouw object met respect kan bewonen. Wees daarom open-minded en geduldig over het zoeken van de juiste huurder.’

Woning huren in de regio Leiden? Bekijk het aanbod

Wilt u een woning verhuren in de regio Leiden? Of advies nodig? Neem vandaag nog contact op!

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!