fbpx

Marienstrasse

€259000,-

Topper
'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Hierbij kunnen wij u aanbieden deze exclusieve Luxe Loft met ca.200m2 woonoppervlakte.

Net over de grens bij Ubach over Worms wordt in het Duitse Ubach-Palenberg deze unieke leefomgeving te koop aangeboden. Deze woning is gerealiseerd in een voormalige fabrieksruimte, ook wel Loft genoemd. Het unieke open karakter, de hoge plafonds en de hoeveelheid lichtinval is uniek. Aan ruimte is geen gebrek, aan luxe evenmin. Het is een unieke leefomgeving met alle denkbare luxe in een gedistingeerde verpakking.

• Isolatie: Optimaal iolatiepakket

• Verwarming: HR combi gasgestookt ’08 (eigendom)

• Bouwjaar: 2009

• Soort: Loft

De voordeur biedt direct toegang tot de loft alwaar u in de grote open ruimte stapt. Een ruimte welke u zal doen verbazen door zijn eigen unieke identiteit.

De fraaie opzet, het tijdloze ontwerp, hoogstaande materialen, gegarandeerde openheid, de veiligheid, de bereikbaarheid, de buurt, de voorzieningen en de natuur kortbij, ……kortom: een geweldig uniek object. U zult zich direct herkennen in deze heerlijke ambiance van licht en ruimte.

Het woongedeelte heeft een volledig ingerichte keuken, een lounge gedeelte. De aanwezige brede doorkijk zorgt voor extra sfeer. Dit wordt benadrukt door de mogelijkheden van alle aanwezige verlichting. De kroonluchters, de inbouwspots maar ook de wandspots en de spots in de vloeren zijn allen separaat van elkaar te schakelen en te dimmen. Hierdoor kunt u bij iedere gewenste stemming de daarbij behorende verlichting kiezen.

Heerlijk is het als iedereen lekker met zijn eigen ding bezig is maar toch bij elkaar is. Via de videoheeft u toegang tot de moderne badkamer met whirlpool, inloop regendouche en dubbele wastafel. Zowel op de eerste als ook op de tweede verdieping bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamer waarvan de master bedroom een open karakter heeft. Een plek waarbij u het contact met de rest van de aanwezige niet verliest en toch even apart bent.

Kortom: Kunt u zich identificeren met deze unieke way of living dan is dit beslist een object wat u beslist van binnen gezien moet hebben!!!

Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor  • Oppervlakte: 200m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Dakterras: Nee
  • Locatie: In centrum

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Parkstad neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.