Romeinenstraat

€329000,-

'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Hierbij mogen wij aanbieden deze woning gelegen aan de Romeinenstraat 6, een ruime en goed onderhouden woning op een geweldige locatie in Kerkrade west. Deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte en comfortabele voorzieningen.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime hal met open trap en een moderne geheel betelegeld gastentoilet, Via deze hal heeft u toegang tot de lichte woonkamer met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De woonkamer is voorzien van een lichte PVC vloer. De open keuken is modern en volledig uitgerust met alle apparatuur die u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. Op de bovenverdieping vindt u drie comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer met een ligbad en een inloopdouche.

De volledig omsloten achtertuin is perfect om te genieten van de zon en te ontspannen. Er is voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te barbecueën en te ontspannen. Daarnaast beschikt de woning over een garage en een oprit, zodat u altijd voldoende parkeergelegenheid heeft.

Deze woning heeft tetevens een woon / werkruimte welke nog opgeleverd dient te worden. Deze ruimte grenst aan de garage en is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Daarnaast zitten er alle aansluitingen voor de inrichting van een keuken.

De locatie van deze woning is ideaal, met scholen, winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Daarnaast bent u binnen enkele minuten op de snelweg, waardoor u snel en gemakkelijk naar andere steden en dorpen in de regio kunt reizen.

Kortom, Romeinenstraat 6 is een fantastische woning die alles biedt wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen leven in Kerkrade. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen!

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).  • Oppervlakte: 269m2
  • Kamers: 4
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 3
  • Locatie: Aan rustige weg, In woonwijk
  • Energielabel: B

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!