Ruys de Beerenbroucklaan

€249000,-

Verkocht
'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Hierbij kunnen wij u in centrum Heerlen aanbieden. Dit prachtige pand met een hoofdvergunning wonen en een bij-vergunning kantoorpand.

Indeling,

Begane grond bestaande uit de entree met trappenhuis en toegang tot de kelder en keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de stadstuin.

Via dezelfde gang betreed u de ruime woonkamer met veel lichtinval en een open haard. De woonkamer heeft gedeeltijk een parketvloer en een hartstenen vloer.

Via de trap komt u op de eerste verdieping waar zich 2 slaapkamers bevinden waarvan een met een ruim dakterras bereikbaar via openslaande deuren. Op deze verdieping bevindt zich tevens de gerenoveerde deels betegelde badkamer.

Via de overloop en trap bereikt u de 2de verdieping alwaar zich 2 zeer ruime slaapkamers bevinden.

Het pand is in het verleden als kantoorruimte in gebruik geweest.

De huidige eigenaar van de woning heeft dit jaar dubbel HR++ glas in het gehele pand laten zetten met voldoende luchtfilters. De badkamer is begin 2022 volledig vernieuwd incl. leidingwerk. Per 1 december 2022 is er een nieuwe groepenkast elektra geplaatst. Er is een huur geiser in de keuken deze kost €12.18 per maand, de cv ketel is eigendom. De woonkamer is voorzien van een airco (2021) die kan koelen en warmen en een van de slaapkamers op de 2de verdieping heeft een airco die alleen kan koelen, de vloeren op de 2de verdieping zijn in 2021 vernieuwd (laminaat) en op de 3 de verdieping is in 2021 een vloerbedekking gelegd. De trappen zijn ook in 2021 opnieuw bekleed. De gezamenlijke stadstuin biedt voldoende ruimte voor de containers en eventueel fietsen van medewerkers.

Er zijn geen gebreken bekend aan het pand. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).  • Oppervlakte: 186m2
  • Kamers: 5
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 4
  • Dakterras: Ja
  • Locatie: Aan drukke weg, In centrum
  • Energielabel: D

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!