Oranjestraat

€242000,-

Topper
'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Welkom in de Oranjestraat 41, gelegen in het hart van Brunssum. Dit prachtige huis biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en ruim wonen, inclusief een open keuken, vier slaapkamers, een tuin met berging en achterom, en een parkeerplaats. Laat ons u rondleiden in uw potentiële nieuwe thuis.

**Belangrijkste Kenmerken:**

* **Ruime Open Keuken:** De open keuken is het kloppende hart van dit huis, perfect om te genieten van gezellige maaltijden en quality time met uw dierbaren. De moderne inrichting en hoogwaardige apparatuur maken koken tot een waar genot.
* **Vier Slaapkamers:** Met vier ruime slaapkamers biedt dit huis genoeg ruimte voor u en uw gezin. Of het nu gaat om kinderkamers, een thuiskantoor of gastenkamers, de mogelijkheden zijn eindeloos.
* **Tuin met Berging en Achterom:** De buitenruimte is net zo belangrijk als het binnenleven. Deze woning beschikt over een prachtige tuin met een handige berging en een achterom. Perfect voor groene vingers of om te ontspannen in de frisse lucht.
* **Parkeerplaats:** Geen gedoe meer met het zoeken naar een parkeerplek. U heeft uw eigen parkeerplaats, direct bij uw voordeur.
* **Badkamer met Douche en Ligbad:** De badkamer is een oase van ontspanning, uitgerust met zowel een douche als een ligbad. Hier kunt u zich terugtrekken voor een verkwikkende douche of een luxe bad na een lange dag.

**Ligging en Voorzieningen:**

De Oranjestraat ligt in een gewilde buurt in Brunssum. U bevindt zich op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer, waardoor het dagelijkse leven gemakkelijk bereikbaar is. Daarnaast biedt Brunssum een scala aan recreatiemogelijkheden en prachtige natuur om van te genieten.

**Plan Nu Uw Bezichtiging:**

Dit is uw kans om een geweldig huis te bezitten dat klaar is om als thuis te dienen voor u en uw gezin. Mis Oranjestraat 41 niet. Plan vandaag nog een bezichtiging om de mogelijkheden en het comfort van dit huis zelf te ervaren.

**Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.**

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).  • Oppervlakte: 112m2
  • Kamers: 5
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 4
  • Toiletten: 2
  • Locatie: Aan rustige weg, In woonwijk
  • Energielabel: A

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!