Kouvenderstraat

€155000,-

Verkocht
'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

**Unieke Renovatiekans in Hoensbroek – Kouvenderstraat 169**

Heeft u altijd al gedroomd van het creëren van uw eigen droomhuis? Dan is dit uw kans! Deze charmante woning aan de Kouvenderstraat 169 in Hoensbroek staat klaar om getransformeerd te worden tot een prachtige, eigentijdse woning. Met een solide structuur en een geweldige locatie, biedt dit pand een unieke kans voor iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

**Kenmerken:**

* **Ruime Woonruimte:** Met 3 slaapkamers, een woonkamer en een garage biedt dit huis volop ruimte voor een gezin.
* **Potentieel:** De woning is momenteel in ruwe staat en biedt volop potentieel voor een persoonlijke renovatie. U kunt uw eigen stempel op dit huis drukken en de ruimte naar uw eigen smaak vormgeven.
* **Lege ruimtes:** De keuken en badkamer zijn nog niet ingericht, waardoor u de vrijheid heeft om deze ruimtes precies zo in te richten zoals u dat wilt.
* **Locatie:** Het pand is gelegen in een rustige buurt en biedt gemakkelijke toegang tot voorzieningen, scholen en openbaar vervoer.

**Wat maakt dit pand speciaal:** Dit pand is een leeg canvas dat wacht om tot leven te worden gewekt. Het biedt de kans om uw eigen visie te realiseren en een huis te creëren dat helemaal bij uw levensstijl past. De ruime garage biedt mogelijkheden voor opslag, een werkruimte of zelfs extra leefruimte.

**Investeer in uw toekomst:** Met een beetje creativiteit en renovatie-inspanning kunt u van dit huis een thuis maken waar u trots op zult zijn. Of u nu een ervaren renovator bent of gewoon op zoek bent naar een betaalbare manier om uw eigen droomhuis te creëren, dit is een kans die u niet wilt missen.

**Plan een bezichtiging:** Dit pand is niet alleen een huis, maar een mogelijkheid om uw dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die de Kouvenderstraat 169 te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw kijkafspraak te regelen. Grijp deze kans om een unieke woning in Hoensbroek te creëren!

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).  • Oppervlakte: 108m2
  • Kamers: 4
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 3
  • Locatie: Aan drukke weg, In centrum
  • Energielabel: G

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!