Erensteinerstraat

€299000,-

Verkocht
'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

Bent u op zoek naar uw perfecte thuis? Zoek niet verder! Erensteinerstraat 41 in Kerkrade biedt alles waar u van gedroomd heeft en meer. Deze opmerkelijke woning belichaamt comfortabel, modern wonen gecombineerd met een buitenruimte waar dromen van gemaakt zijn.

**Belangrijkste Kenmerken:**

* **Uitzonderlijk Diepe Tuin:** Stelt u zich eens voor dat u een uitgestrekte buitenoase direct voor de deur heeft. Erensteinerstraat 41 heeft een ongelooflijk diepe tuin, perfect voor tuinliefhebbers, het ontvangen van gasten of gewoon ontspannen in de sereniteit van uw eigen privéparadijs.
* **Dubbele Garage:** Parkeerzorgen behoren tot het verleden met de dubbele garage. Ruimte genoeg voor uw voertuigen, opslag of zelfs een werkplaats – de mogelijkheden zijn eindeloos!
* **Drie Ruime Slaapkamers:** Deze woning beschikt over drie royaal bemeten slaapkamers, wat de perfecte toevluchtsoord biedt voor u en uw gezin.
* **Moderne Open Keuken:** Het hart van elk huis is de keuken, en deze stelt niet teleur. De moderne open keuken is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, waardoor koken een plezier is.
* **Instapklaar:** Maakt u zich geen zorgen over renovaties of updates – deze woning is instapklaar. U kunt vanaf dag één genieten van uw nieuwe thuis.

**Ligging en Gemak:**

Erensteinerstraat ligt op een gunstige locatie, dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer. Of u nu naar het werk pendelt of van vrijetijdsactiviteiten geniet, u vindt alles wat u nodig heeft direct voor de deur.

**Plan Uw Bezichtiging:**

Dit is uw kans om een woning te bezitten die aan al uw wensen voldoet. Mis Erensteinerstraat 41 niet. Plan vandaag nog een bezichtiging om de levensstijl en het comfort te ervaren die het biedt.

**Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.**

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).  • Oppervlakte: 169m2
  • Kamers: 5
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 4
  • Toiletten: 1
  • Locatie: Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
  • Energielabel: F

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!