Hoofdstraat

€2500,-

/mnd

Nieuw
'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

**Te Huur: Multifunctioneel Bedrijfspand in Kerkrade**

Welkom bij het voormalige pand van Drankenhandel de Tros in het bruisende Kerkrade! Dit veelzijdige bedrijfspand, met een totale oppervlakte van 500 m², biedt een unieke kans voor diverse ondernemers en bedrijven.

**Kenmerken:**

* **Multifunctioneel Design:** Het pand is ontworpen met multifunctionaliteit in gedachten. De ruimte kan gemakkelijk worden opgesplitst in verschillende units, waardoor het ideaal is voor uiteenlopende doeleinden.
* **Ruime Oppervlakte:** Met 500 m² tot uw beschikking zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu op zoek bent naar kantoorruimte, opslagfaciliteiten of een showroom, dit pand biedt de ruimte die u nodig heeft.
* **Centrale Locatie:** Gelegen in het hart van Kerkrade, geniet u van een strategische ligging die gemakkelijk bereikbaar is voor zowel klanten als medewerkers. Nabijheid tot openbaar vervoer en belangrijke wegen vergemakkelijkt het dagelijkse reizen.
* **Veelzijdige Indeling:** Het pand biedt een veelzijdige indeling, waardoor het geschikt is voor verschillende bedrijfstakken. Van detailhandel tot dienstverlening, dit pand past zich aan uw zakelijke behoeften aan.

**Voorzieningen:**

* *Parkeergelegenheid:* Voldoende parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als klanten.

**Beschikbaarheid:**

Het pand is per direct beschikbaar voor verhuur. We nodigen u uit om de ruimte te bekijken en te ontdekken hoe het uw bedrijfsactiviteiten kan ondersteunen.

**Neem Contact met Ons Op:**

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, kunt u contact met ons opnemen via [uw contactgegevens].

Grijp deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen op een centrale locatie in Kerkrade. We kijken ernaar uit om uw zakelijke visie werkelijkheid te laten worden in dit veelbelovende pand!  • Oppervlakte: 500m2
  • Interieur: Kaal
  • Locatie: In centrum
  • Borg: € 3000

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!