Ammonieterf

€205000,-

Nieuw
'Bel ons op 045-5114476
om een bezichtiging aan te vragen.'
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks op de hoogte blijven van nieuw aanbod?

Beschrijving
Details
Extra's

**Prachtige Hoekwoning in Rustige, Kindvriendelijke Buurt!**

Welkom bij Ammonieterf 258, Heerlen. Deze charmante hoekwoning biedt een ideale combinatie van comfort, ruimte en een rustige omgeving. Gelegen in een kindvriendelijke buurt, is dit de perfecte woning voor starters die op zoek zijn naar een plek om echt thuis te komen.

**Kenmerken:**

* **Entree en Berging:** Bij binnenkomst word je verwelkomd door een gezellige entree. De handige berging biedt voldoende ruimte voor het opbergen van fietsen, gereedschap en meer.
* **Woonkamer:** De lichte en ruime woonkamer is het hart van deze woning. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangename sfeer.
* **Open Keuken:** De open keuken is modern en volledig uitgerust. Hier vind je alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden.
* **Ruime Tuin:** Stap vanuit de woonkamer de ruime tuin in, waar je kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Perfect voor zomerse barbecues, tuinfeestjes of gewoon een rustige middag in de zon.
* **Slaapkamers en Badkamer:** De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een goede nachtrust. De badkamer is voorzien van een ligbad, waardoor je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen.
* **Zolder met Vaste Trap:** De zolder met vaste trap biedt extra ruimte en mogelijkheden. Gebruik het als een extra slaapkamer, studeerkamer of hobbyruimte – de keuze is aan jou!
* **Locatie:** De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, wat het perfect maakt voor gezinnen of diegenen die van een vredige omgeving houden. Dichtbij voorzieningen, scholen en groene gebieden, biedt deze locatie het beste van beide werelden.

Klaar om je toekomst te beginnen in deze prachtige eengezinswoning? Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de charme van Ammonieterf 258, Heerlen. Dit is jouw kans om de sleutels te pakken van een woning waar je echt thuis kunt komen!

**Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.**

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).  • Oppervlakte: 97m2
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 2
  • Toiletten: 1
  • Locatie: Aan rustige weg, In woonwijk, Landelijk gelegen
  • Energielabel: C

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

Om niets van ons nieuwe woningaanbod te missen kunt u hier een premium zoekprofiel aanmaken. U krijgt dan bij iedere nieuwe woning die aan uw wensen voldoet direct een email, zodat u als eerste kunt reageren en de meeste kans op de woning maakt.

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!