Bron:
Datum: 9 november 2021
househunting-keurmerk-verhuur-veilig

HouseHunting heeft het keurmerk verhuur veilig!

Met gepaste trots kunnen we melden dat HouseHunting het Keurmerk Verhuur Veilig mag voeren! Met dit keurmerk bewijst HouseHunting dat het een hoge kwaliteit van dienstverlening nastreeft en zich altijd houdt aan beloftes.

Om in aanmerking te komen voor dit verhuurmerk moet een verhuurmakelaar aan bepaalde vooraf gedefinieerde eisen voldoen en worden de deelnemers onderzocht op beroepsdeskundigheid. Er wordt goed gekeken naar screening van de huurders, de punten rond woonfraude en de algemene huurvoorwaarden. Een keurmerkhouder heeft verstand van administratieve controle, (huur)wetgeving, zorgplicht en adviseert de verhuurder optimaal. Door het vrijgeven van de keurmerken wil Stichting Verhuur Veilig draagkracht creëren aan een duurzame kwaliteitsimpuls voor de landelijke verhuur branche.

HouseHunting is de verhuurmakelaar van Nederland en is met ruim 20 vestigingen een van de grootste en nog steeds groeiende verhuurmakelaar van Nederland. Al ruim 15 jaar zoeken onze kantoren de match tussen tevreden huurders en verhuurders. Voor meer informatie per regio kunt u terecht bij een van onze kantoren:

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!