fbpx
Bron:
Datum: 7 mei 2020
verhuurmakelaar-zwolle-okko-veen

‘NUCHTER, BETROUWBAAR EN PROFESSIONEEL!’

Nuchter, betrouwbaar en professioneel, dat zijn de drie woorden die de kern van HouseHunting Zwolle beschrijven. Het gezicht erachter is Okko Veen. Okko is afgestudeerd als bedrijfskundige, maar na jarenlang in de ICT-sector gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging: de makelaardij. Na een interne opleiding is hij nu al ruim twee jaar actief bij HouseHunting. Een keuze waar hij tot op de dag van vandaag geen enkel moment spijt van heeft gehad.

‘Als makelaar ben je eigenlijk tussenpersoon en breng je vraag en aanbod bij elkaar, waarbij je altijd streeft naar optimale tevredenheid voor beide partijen’, vertelt Okko. ‘Het werk is leuk, afwisselend en je komt in contact met veel verschillende mensen met elk hun eigen wensen. Daarnaast zie ik HouseHunting als een jonge en gedreven club die allemaal toewerken naar hetzelfde doel: Tevredenheid voor verhuurders en huurders’, aldus Okko.

Tips:
– Het is belangrijk dat een woning goed voelt! Natuurlijk zijn er de objectieve criteria als (huur)prijs, tuin en aantal slaapkamers, maar voornaamste is toch dat je je er THUIS voelt!

Woning huren in de regio Zwolle? Bekijk dan snel ons aanbod!

Wilt u een woning verhuren in de regio Zwolle? Extra tips of advies nodig? Aarzel niet om contact op te nemen!

Okko is u graag van dienst!