Huis verhuren expats amsterdam

Huis verhuren aan expats in Amsterdam

Het vinden van een (expat)huurder is een lastig karwei, de juiste kennis van de markt en expertise is hetgeen wat u als verhuurder nodig heeft. Iets dat wij als beste verhuurmakelaar bieden!
 
HouseHunting profileert zich al jaren optimaal op de vastgoedmarkt door een effectieve combinatie van beheer en verhuur van woningen. Deze jarenlange ervaring wordt dagelijks in de praktijk gebracht door gepassioneerde medewerkers. HouseHunting Amsterdam is de partij voor verhuren van uw woningen aan expats.
0
Tevreden verhuurders
0
Woningen vehuurd
0 +
Woningen in aanbod

Verhuren aan expats

Wil je een eigen woning of beleggingspand verhuren aan expats? HouseHunting Amsterdam adverteert op diverse expat woningportalen, onze woningadvertenties zijn altijd met Engelse vertaling, formulieren zijn zowel in het Nederlands als Engels en we gebruiken een Huurdersomgeving welke ook in het Engels te gebruiken is. Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?  

Iedere regio zijn eigen specialist

De specialistische kennis welke bij het verhuren van appartementen benodigd is heeft HouseHunting in huis! Zowel bij het opstarten van de verhuur als bij het ondertekenen van de huurovereenkomst vervult HouseHunting een adviserende rol. Hierbij kunt u denken aan advies over uw keuze tussen tijdelijk verhuur of een reguliere verhuring van uw appartement. Daarnaast is er gedegen kennis over de huurmarkt en de huurwetgeving.

De voordelen van het verhuren met HouseHunting:

Altijd een vrijblijvend introductie gesprek

Onze dienstverlening is altijd op basis van No-cure / No-Pay

Huurders worden altijd gescreend via Huurcheck Nederland

Onze huurcontracten zijn altijd up-to-date

U ontvangt een uitgebreid opleverrapport inclusief foto's

Wil je weten hoe onze makelaars te werk gaan?
Bekijk onze bedrijfsfilosofie!

video-huurwoning-vinden

HouseHunting biedt gemak, veiligheid en lokale bereikbaarheid voor huurder én verhuurder!
Bekijk het item dat RTLZ over ons maakte.

video-vastgoedbeheer-nederland-househunting

Uw woning verhuren

Uw huis verhuren aan expats in Amsterdam of meer informatie ontvangen?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gegevens

woning-verhuren-househunting
woning-verhuren-househunting-mobile

5 tips voor het verhuren aan expats in Amsterdam

  1. De expat huurder verwacht vaak moderne apparatuur en veel voorzieningen in de woning, gemak en comfort zijn van belang. Denk hierbij aan een snelle wifi verbinding, een smart tv, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en wasmachine.

  2. De voorkeur gaat vaak uit naar een modern ingerichte woning, een neutrale stijl en een frisse look. Denk hierbij aan een recente laminaat vloer of vergelijkbaar, wit gesausde wanden, witte keuken, moderne badkamer en toilet.

  3. Een nieuwe set handdoeken, lakens, matrassen, kussens en kleden na een periode verhuurd te hebben geven de woning weer een nieuwe impuls en laat zien dat deze hygiënisch en schoon is.

  4. Zorg ervoor dat je een borg van tenminste 1 maand huur opneemt in de huurovereenkomst en bij een nette gemeubileerde woning bijvoorbeeld 2 maanden huur. Dit om eventuele onverwachte kosten van bijvoorbeeld kleine schade aan meubilair of keuken te dekken. Om de staat van de woning goed vast te leggen kan je gebruik maken van een inventarislijst welke onderdeel is van het huurcontract, aangevuld met foto’s op het moment van de sleuteloverdracht. Eventueel met een rapport waarin de staat van de woning is vastgelegd.

  5. Maak duidelijke afspraken met de expat huurder over de duur van zijn huurperiode en leg deze vast in een huurovereenkomst, eventueel met een Engelse toelichting zodat de voorwaarden helder zijn. Zaken als onderhoud, wel/geen huisdieren en wandversieringen mogen ophangen zijn ook punten die in het contract benoemd kunnen worden.

Expatwoningen in ons aanbod:

huis-verhuren-expats-amsterdam-Frederik-Hendrikstraat

Frederik
Hendrikstraat

huis-verhuren-expats-amsterdam-H-Diesveldsingel

H. Diesveldsingel

Loosduinenstraat

huis-verhuren-expats-amsterdam-Admiraal-De-Ruijterweg

De Ruijterweg

huis-verhuren-aan-expats-amsterdam-Gerrit-van-der-Veenstraat

Gerrit van der Veenstraat

Ook uw woning verhuren?

Open chat
Vragen over de verhuur van uw woning?
Kies uw gewenste makelaar!
Hallo,

Heeft u een vraag over de verhuur of het beheer van uw woning? Onze makelaars reageren binnen 24u!

Kies uw gewenste makelaar en kom in contact!